More results for tester

   
tester
 
Vacature Software Tester Rexen Headhunting Recruitment.
Geen hiërarchische structuren. Als Software Tester kom je direct bij ons in vaste dienst en word je ingedeeld in de unit, die het beste bij jouw competenties, vaardigheden en persoon aansluit. Maandelijks vinden er bedrijfsbijeenkomsten, uitjes en teambuilding activiteiten plaats.
Certified Agile Tester: theorie en praktijk over testen in een agile context.
Deze training is er op gericht om u in theorie en praktijk te laten begrijpen wat de rol van tester in een agile project inhoudt. Deze training combineert theorie en training van praktische vaardigheden. Voor wie is deze training bedoeld?
Ervaren Software Tester die een ster is in het automatiseren van testen in Eelde.
Ervaren Software Tester die een ster is in het automatiseren van testen in Eelde. Ben jij een ervaren software tester die in een vast team van Java developers en software testers wil werken? Wil jij geautomatiseerd testen naar een hoger niveau tillen?
Je robots.txt-bestand testen met de robots.txt-tester Search Console Help.
Klik op de knop TESTEN om de toegang te testen. Kijk of je op de knop TESTEN nu de tekst GEACCEPTEERD of GEBLOKKEERD ziet om te bepalen of de URL die je hebt opgegeven, wordt geblokkeerd voor webcrawlers van Google.
10 Tester Vacatures in Nederland Vind jouw nieuwe Test Baan.
Dé test Vacaturesite van Nederland. Top test vacatures. Ultieme Testkoning Utrecht. Test Techneut Utrecht. Test automatiseerde BKWI Utrecht. Dutch Speaking Software Tester Veenendaal. Bekijk alle vacatures. Categorieën totaal 18 vacatures. Functioneel Testing 14. The Grinder 12. Test Driven Development TDD 2.
Stage Software Tester M2mobi.
Als Software Tester stagiair kom je te werken bij de beste mobile agency van Nederland en maak je deel uit van ons Quality Assurance team. Tijdens je stage ga je, samen met je collegas, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteit van onze apps.
Automotive Test de Tester: de belangrijkste diagnose-apparaten op een rij Automotive Online.
Waar wil je de tester voor gebruiken? Wat vind je belangrijk bij foutcodes, meetwaarden, actuatoren, functietesten en programmeren? Wil je de tester gebruiken voor pass-thru? Moet er een multimeter of een scope inzitten? Werkt de tester ook zonder wifi? Makkelijk te bedienen?
Leertraject Tester Startel.
StarTel biedt niet alleen trainingen aan ter uitbreiding van het curriculum, zoals ISTQB Foundation, Agile Tester en TMap Suite Test Engineer, maar levert ook gehele traineeships op dit vakgebied. De vraag naar goed opgeleide en gecertificeerde softwaretesters neemt de laatste tijd explosief toe.

Contact Us