Looking for tuning?

   
tuning
 
Tuning motorfiets Wikipedia.
Onder tuning vallen onder andere het balanceren van onderdelen krukas, drijfstangen alsook het flowen van de cilinderkoppen. Opvoeren wordt tuning for speed genoemd. In sommige landen wordt onder tuning ook verstaan het aankleden van snelle motorfietsen zie Customizing. Zie ook bewerken brontekst bewerken.
tuning
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Tekens op banden, wat betekenen ze? Auto wassen zonder krassen. Doe Het Zelf-garages. Opbouw benzineprijs 2015. CO2 naar verbruik. Zuinigste elektrische autos. Tips zuinig rijden. Beste banden voor of achter? Lekke band auto. Tekens op banden, wat betekenen ze? Auto wassen zonder krassen. Doe Het Zelf-garages. Home Tuning Chiptuning: voordelen en nadelen. Chiptuning: voordelen en nadelen. Moderne turbomotoren worden aangestuurd door een ECU Electronic Control Unit, of motorregelapparaat. Door in deze ECU aangepaste software te plaatsen waarin de hoeveelheid brandstof, turbodruk en inspuiting is aangepast, is 25 30% toename van het vermogen mogelijk. Dit noemt men chiptuning, kenveldoptimalisatie of remapping. De originele software wordt eerst uitgelezen, aangepast, en weer teruggeplaatst op het geheugen van de ECU. Door de vermogenswinst is, bij gelijke rijstijl, een verbruiksreductie van 5 tot 10% mogelijk vanwege het hogere rendement. Het verkregen hogere vermogen kun je ook gebruiken om sneller te gaan rijden. Hierdoor wordt het brandstofsparende effect echter weer teniet gedaan. Chiptuning met rollenbanktest. Vaak gebruiken chiptuners een rollenbank om het vermogen voor en na chiptuning te meten. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld een BMW 118d op de rollenbank die getuned is door een Franse tuner.
tuning
Home DGM Tuning.
DGM GEEFT UW AUTO MEER KARAKTER. Welkom op de website van DGM Tuning! Wij helpen u graag om uw auto van een persoonlijk karakter te voorzien. Of het nu om technische of optische autoaanpassingen gaat, voor onderscheidend vermogen bent u bij DGM Tuning aan het juiste adres!
tuning
Saab van Aalderen Tuning.
Ook zijn er bij Hirsch vele hardware oplossingen en accessoires te verkrijgen voor uw auto. Wij informeren u graag over de mogelijkheden specifiek voor uw Saab. Naast tuning voor Saab leveren wij ook tuning voor overige merken. De tuning komt dan van Rica Engineering.
Chiptuning voor bijna alle automerken Auto-chippen.nl.
Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat. In het bezit van AWD Dynostar. Vermogen en koppel garantie. In het bezit van AWD Dynostar. Vermogen en koppel garantie. Tuning voor de Audi RSQ8.
Tuning Wikipedia.
Tuning en styling bewerken brontekst bewerken. Een veelgemaakte fout is dat tuning en styling hetzelfde zouden zijn. Tuning is het goed afstellen van een apparaat. 1 Hierbij is het doel om het vermogen en de prestaties van een voertuig te verbeteren.
Home Rhino Tuning Extra PK's' voor je auto Chiptuning Den Haag.
RHINO TUNING OP INSTAGRAM. Volg @rhinotuningnl op Instagram. En ja hoor, daar was die Adblu foutmelding weeral meerdere malen naar de dealer geweest voor dit probleem! Vandaag maar eens contact opgenomen met RhinoTuning en ik kon meteen langs komen, en de mannen van Rhino gingen aan de slag, Om dit probleem voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen, onder het genot van een kopje koffie in de wachtruimte, 90 minuten later reed ik de werkplaats uit en geen meldingen meer. Dank je wel Rhinotuning. Volkswagen Crafter 2.5 TDI 109pk 2009. Vandaag bij Rhino Tuning de EGR laten uitschakelen. Prettig bedrijf, keurige uitleg. Netjes geholpen en een gunstige prijs. Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk uit 2011. Nooit geweten dat er zo'n' krachtig blok in mijn wagen zit. Hij is veel sneller! en ook bij langzaam rijden merk ik het verschil. Ford Mondeo 2.0 EcoBoost 16v 203pk 2010. Heldere uitleg en uitstekende service. En wat een verschil zeg.
Specialistische chiptuning van Ventura Tuning.
Onze software is al rijdend op de weg ontwikkeld en geoptimaliseerd op alleen een Dynobank kan je een motor niet nauwkeurig genoeg afstellen wel is onze tuning op een 4 wiel vermogentestbank getest voor het meten van het exact aantal PK's' Lees Meer.

Contact Us